Завтра в Дніпрі попрощаються з військовим 25 опдбр Артемом Бондаренком, який загинув під час ліквідації пожежі на Луганщині

 

Церемонія вшанування військовослужбовця 25-ї окремої повітрянодесантної бригади Артема Бондаренка, який загинув на початку вересня під час гасіння пожеж на Луганщині, відбудеться в місті Дніпро в п’ятницю, 2 жовтня.

Про це повідомили в пресцентрі військової частини в четвер, 1 жовтня.

Зранку о 10.00-10.30 прощання відбудеться за адресою – м. Дніпро вул. Моніторна, 5.

Об 11:00 процесія вирушить до Алеї Героїв – біля будівлі Дніпропетровської облдержадміністрації. Там запланована прощальна церемонія.

Поховають загиблого героя на Краснопільському кладовищі о 12.00.

У бригаді повідомили, що з початком російсько-української війни в пекельному 2014 році Артем один з перших добровільно поповним ряди Збройних сил України. За роки служби старшина Бондаренко у складі свого десантного підрозділу приймав участь у найзапекліших боях на Донбасі: Донецький аеропорт, Авдіївська промзона, Піски, Станиця Луганська.

“Життя десантника обірвалося під час ліквідації страшної пожежі на Луганщині в районі проведення операції Об’єднаних сил. Артем в умовах сильної пожежі здійснював евакуацію військового майна, проте стихія не залишила десантнику шансів на спасіння”, – йдеться в повідомленні пресслужби 25-ї бригади.

Як інформувала “Новинарня“, 3 вересня внаслідок пожеж, які охопили два райони Луганщини, загинув військовий Збройних сил України, старшина Артем Бондаренко.
Тіло військовослужбовця знайшли під завалами бліндажа.
Як стверджують побратими, в той час коли вони гасили пожежу, що стрімко наближалася до позицій, Артем займався евакуацією військового майна.

Читайте також:
Двох військових, які дістали опіки під час гасіння пожежі на Луганщині, доставили в лікарню Дніпра

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.