Уряд скоротив видатки на житлові субсидії на понад 750 тис. грн

 

Кабінет міністрів України скоротив видатки на житлові субсидії на суму майже 757 тисяч гривень і перенаправив ці кошти на програму заходів із соціальної, трудової та професійної реабілітації осіб з інвалідністю.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться у розпорядженні  №1177-р уряду від 28 вересня.

Згідно з текстом розпорядження, обсяг видатків споживання за програмою “Виплата пільг і житлових субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу” буде зменшено на 756 900 грн.

Водночас, на цю суму буде збільшено обсяг видатків за програмою “Заходи із соціальної, трудової та професійної реабілітації осіб з інвалідністю”.

Як писала “Новинарня“, міністерка соціальної політики Марина Лазебна заявила, що субсидію не забиратимуть у пенсіонерів, у яких виникне заборгованість за комунальні послуги в період карантину.

Читайте також:
Світовий банк виділить Україні $50 млн на пенсії та субсидії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна