Хомчак затвердив Доктрину публічного спілкування для ЗСУ

 

Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак затвердив Доктрину публічного спілкування. 

Про це в п’ятницю, 25 вересня, інформує пресцентр Генерального штабу ЗСУ.

Зазначається, що цей керівний документ визначає основні принципи організації інформаційно-комунікаційної діяльності у воєнній сфері.

“В Доктрині публічного спілкування враховані як принципи та підходи армій провідних країн-членів НАТО, так і досвід набутий під час проведення Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил”, – інформують у пресцентрі ГШ.

Документ розробили в Управлінні зв’язків з громадськістю Збройних сил України.

“Вона допоможе командирам усвідомити свою провідну роль у цьому важливому напрямі діяльності. А для офіцерів служб зв’язків з громадськістю (пресофіцерів) стане дороговказом при спілкуванні з суспільством та ЗМІ”, – наголосили в ГШ.

Також доктрина буде корисною для викладачів і курсантів військових навчальних закладів, слухачів оперативно-тактичного та оперативно-стратегічного рівнів, які в майбутньому “здійснюватимуть проактивну комунікацію при прийнятті управлінських рішень”.

У пресцентрі ГШ додали, що відповідно до нормативно-правових актів у військовій сфері, доктрини – це документи, які визначають систему офіційних поглядів і положень щодо управління, застосування, підготовки та забезпечення.

Читайте також:
У Військовому інституті КНУ відбувся черговий випуск курсів прес-офіцерів, цього разу – лише жінок

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна