Хворого Кернеса висунули на посаду мера Харкова

 

“Блок Кернеса – Успішний Харків” на міській партконференції вранці висунув кандидатом на посаду мера нинішнього міського голову Геннадія Кернеса.

Про це в середу, 23 вересня, сказав перший заступник мера Харкова Ігор Терехов, звертаючись до учасників партконференції, передає “Інтерфакс”.

“Я прошу вас підтримати кандидатуру Кернеса Геннадія Адольфовича на посаду харківського міського голови на цих виборах”, – сказав Терехов.

Кернеса було обрано кандидатом на безальтернативній основі. За нього проголосували одноголосно.

Він також очолив список кандидатів у депутати міськради від “Блоку Кернеса – Успішний Харків”.

Спілкуючись із журналістами, Терехов висловив упевненість, що Кернес, який наразі проходить лікування в берлінській клініці “Шаріте”, найближчим часом повернеться до Харкова.

“Його життєдіяльності нічого не загрожує. На сьогодні він проходить курс реабілітації у зв’язку з хворобою і найближчим часом, я упевнений, повернеться до міста Харкова”, – сказав Терехов.

Він також спрогнозував перемогу Кернеса в першому турі, як це було у 2015 році.

Як інформувала “Новинарня“, 14 вересня українські ЗМІ з посиланням на власні джерела повідомляли, що мер Харкова Геннадій Кернес доставлений в лікарню з двостороннім запаленням легенів, у нього вкрай складна форма коронавірусу.

17 вересня стало відомо, що Кернеса привезли на лікування до німецької клініки “Шаріте” в Берліні.

Читайте також:
Обвинувачена в сепаратизмі Неля Штепа балотується в мери Слов’янська

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна