ООС: ворог застосував гранатомети під Авдіївкою

 

Протягом минулої доби, 4 вересня, на фронті було зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню.

Про це йдеться в ранковому зведенні пресцентру Об’єднаних сил 5 вересня.

“Поблизу населеного пункту Авдіївка противник здійснив поодинокі постріли з гранатометів та кілька коротких черг – зі стрілецької зброї. На провокації ворога наші захисники вогонь у відповідь не відкривали”, – розповіла пресофіцер ООС Ярослава Зоріна.

Зазначається, що бойових втрат та поранень унаслідок ворожих пострілів серед особового складу Об’єднаних сил немає.

Від початку поточної доби, 5 вересня, станом на 7:00 на всіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

“Ситуація в районі проведення операції залишається повністю контрольованою підрозділами зі складу Об’єднаних сил. Українські захисники продовжують неухильно дотримуватися умов повного та всеосяжного режиму припинення вогню та сумлінно виконувати свої завдання за призначенням”, – сказано у зведенні.

Читайте також:
Українці найбільше довіряють Збройним силам, – соціологія

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна