Нацрада анулювала ліцензію радіостанції “Прямий FM”, яка підтримує Порошенка

 

Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензію радіостанції “Прямий FM” на мовлення у шести населених пунктах.

Про це в четвер, 3 вересня, інформує сайт телеканалу “Прямий”.

“Вперше за цю історію Нацради виноситься подібне рішення щодо анулювання всіх ліцензій, тому що були аналогічні питання, і тоді проєкти рішень щодо анулювання не виносилися – виключно санкції у вигляді попереджень. Тобто якась особлива увага до “Прямого”. І тоді не вистачило голосів, і знову, вже у вересні вони виносять це питання”, – зазначила продюсерка “Прямого” Світлана Орловська.

“Ми бачимо системний наступ на “Прямий”. І “державне бюро репресій” ним займається.  Є команда з офісу президента системно тиснути на “Прямий” і зараз підключається Нацрада з питань телебачення і радіомовлення”, – сказав народний депутат з фракції “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко.

“Ми будемо добиватися, щоби свобода слова в Україні була, і щоб телеканал міг працювати, як і будь-який інший в нашій державі”, – додав депутат.

Народний депутат з фракції “Європейська солідарність” Володимир В’ятрович вважає, що атака на “Прямий” відбувається через його проукраїнську і проєвропейську позицію.

Водночас ексчлен Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський зазначив, що всі п’ять голосів за анулювання дали члени Нацради, які є колишніми співробітниками телеканалу “1+1”.

Канал “Прямий” та радіостанція з тією ж назвою відомі послідовною підтримкою п’ятого президента Петра Порошенка.

Читайте також:
Нацрада через “сраку” призначила чергову перевірку каналу Порошенка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна