Авіаційна ескадрилья на Житомирщині відпрацювала виведення літака з-під удару

 

В бригаді тактичної авіації повітряного командування “Центр”, що дислокується на Житомирщині, проведено льотно-тактичне навчання з авіаційною ескадрильєю.

Про це в середу, 2 вересня, інформує пресслужба ПвК “Центр”.

Зазначається, що в ході практичних дій відпрацьованно питання підготовки, а також виконання бойових завдань під управлінням командира авіаційної ескадрильї як на землі, так і в повітрі, у складних метеоумовах вдень і вночі.

“Під час активноі фази навчання опрацьовано питання живучості підрозділу та його спроможність в найкоротший час вивести літаки з під удару“, – інформують у пресслужбі.

Авіатори підкреслили, що виконання завдань здійснювалось з декількох аеродромів у взаємодії з іншими родами авіації.

“В фазі динамічної зміни обстановки відпрацьовано питання забезпечення бойових дій бомбардувальної авіації під час практичних дій на полігоні та набуття спроможності льотного складу, щодо виконання посадок на автомобільну ділянку дороги”, – додали в ПвК.

За підсумками, загальна мета льотно-тактичного навчання досягнута.

Читайте також:
Повітряні сили відпрацювали відбиття нападу ворожої авіації. Командувач поставив тверду “четвірку”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна