Трамп запропонував Байдену перед дебатами пройти тест на наркотики

 

Глава Білого дому Дональд Трамп закликав свого суперника на президентських виборах Джо Байдена пройти тест на наркотики перед дебатами. Сам він також готовий пройти тест.

В інтерв’ю Washington Examiner, опублікованому в середу, 26 серпня, Трамп заявив, що помітив раптове поліпшення результатів Байдена на дебатах демократів.

Він не навів жодних доказів того, що його суперник може приймати наркотики, тільки сказав: “Я непогано розбираюся в цьому”.

Також Трамп сказав, що Байден “навіть не був послідовним” під час деяких з 11 дебатів у прямому ефірі під час праймеріз демократів.

“Я не знаю, як він (Байден, – “Н”) міг бути настільки некомпетентним в своїх виступах на дебатах, а потім раптово виступити проти Берні (Сандерса, – “Н”). Не те, щоби він був Вінстоном Черчиллем, тому що він ним не був, це були нормальні, нудні дебати … Знаєте, нічого дивного не відбулося. І ми збираємося провести тест на наркотики, тому що немає ніякого способу – ви не можете цього зробити”, – зазначив президент США.

Трамп назвав дебати “боєм за приз, який нічим не відрізняється від боїв гладіаторів, за винятком того, що ми повинні використовувати наш мозок і рот”.

Нагадаємо, у липні минулого року Джо Байден викликав чинного президента позмагатися у відтисканнях від підлоги, так він відреагував на критику Дональда Трампа щодо його віку. На той час Байденові було 76 років.

Як інформувала “Новинарня“, 24 серпня Республіканська партія обрала кандидатом в президенти США Дональда Трампа. 26 серпня чинний віцепрезидент США Майк Пенс погодився знову обійняти цю посаду, якщо на виборах президента переможе Дональд Трамп.

Тиждень тому Джо Байден офіційно став кандидатом у президенти США від демократів.
Кандидаткою у віцепрезиденти від Демократичної партії обрали Камалу Гарріс.

Вибори в США заплановані на 3 листопада 2020 року.

Читайте також:
У разі перемоги на виборах Байден обіцяє надати Україні летальну зброю

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна