Перенесена зустріч радників лідерів країн “нормандського формату” відбудеться до 10 вересня, – Єрмак

 

Керівник офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що перенесена зустріч радників лідерів країн “нормандського формату” має відбутися до 10 вересня.

Про це він повідомив журналістам в середу, 26 серпня, під час робочої поїздки президента Володимира Зеленського в Дніпропетровську область.

За словами Єрмака, зустріч перенесли на перші числа вересня.

“Пан Бон (Еммануель Бон, радник президента Франції – Н.) зателефонував мені кілька днів тому і попросив перенести у зв’язку з відрядженням. Сьогодні обговорюються дати – це перші числа вересня. Я думаю, що до 10 вересня ця зустріч відбудеться”, – цитує Єрмака УНІАН.

Напередодні стало відомо, що запланована на 28 серпня зустріч радників глав держав “нормандського формату” – України, Німеччини, Франції та Росії – не відбудеться. Спершу російські ЗМІ повідомили, що вона скасована через розбіжності за підсумковими документами.

Згодом в офісі президента України повідомили, що зустріч 28 серпня “переноситься у зв’язку з відрядженням радника президента Франції”.

Як інформувала “Новинарня“, Зеленський сподівається на саміт у “нормандському форматі” після зустрічі радників.

Читайте також:
“Нормандія” – це початок свободи Донбасу”: Зеленський поділився враженнями від поїздки в ООС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна