Доба ООС: окупанти стріляли біля Хутора Вільного, двоє військових підірвалися на міні

 

Протягом доби 25 серпня окупаційні війська Російської Федерації, всупереч оголошеному перемир’ю, один раз порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

“Минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Зокрема, поблизу Хутора Вільний ворог здійснив один постріл з автоматичного станкового гранатомета”, – йдеться в ранковому зведенні.

Ця провокація не загрожувала нашим оборонцям, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат, внаслідок ворожого пострілу, немає, зазначили у штабі.

Водночас 25 серпня в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” під час пересування між взводними опорними пунктами внаслідок підриву ймовірно на протипіхотній осколковій міні натяжної дії ПОМ-2 отримали поранення двоє військовослужбовців Об’єднаних сил.
Воїнів оперативно доставили до медичного закладу та надано кваліфіковану допомогу лікарів. Стан їхнього здоров’я задовільний. Загрози життю військовослужбовців немає.

Як відомо, один із поранених – комбат 137-го батальйону морської піхоти Вадим Римаренко.

Від початку поточної доби, станом на 7:00, на усіх ділянках фронту спостерігалася тиша, порушень повного та всеосяжного режиму припинення вогню не зафіксовано.

Читайте також:
Зеленський вірить, що війна на Донбасі буде завершена вже цього року

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна