Збройним силам здався снайпер “ЛНР”, – штаб

 

Підрозділи об’єднаних сил затримали стрільця-снайпера з військовим квитком так званої “ЛНР”. Він вирішив здатися Збройним силам України.

Про це в неділю, 16 серпня, повідомили в пресцентрі штабу операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що в затриманого була також невелика сума коштів у російських рублях та знеболювальний медичний препарат наркотичної дії.

“Затриманий зізнався, що не витримав свавілля та знущань від ватажків, які командують окупаційними підрозділами і добровільно вирішив здатися Збройним силам України. Зараз ним займаються компетентні органи”, – йдеться в повідомленні.

Також, за даними розвідки, в підрозділах противника, на ряду з сильною неукомплектованістю низький бойовий дух та морально психологічний стан.

“Ватажки втрачають контроль над особовим складом і такі випадки як вживання алкоголю та наркотиків, самогубства та дезертирство особового складу все частіше мають місце. Щоб боротися із дезертирством збройні формування РФ сформували цілі “загороджувальні загони”, – додали в штабі.

Читайте також:
Розвідка звітує про втрати окупантів під час перемир’я: дев’ять загиблих та 15 поранених

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна