Бразилія та Мексика зацікавилися російською вакциною від коронавірусу

 

Бразилія і Мексика висловили зацікавленість в отриманні вакцини від коронавірусу в той час, як у Латинській Америці фіксують найбільший у світі спалах коронавірусного захворювання COVID-19.

Про це в четвер, 13 серпня, пише “Радіо Свобода”.

Напередодні, 12 серпня, бразильський штат Парана підписав угоду про тестування і виробництво нової російської вакцини проти коронавірусу, хоча чиновники заявили, що спочатку має бути доведена її безпечність і ефективність.

Міністр закордонних справ Мексики 13 серпня заявив, що його країна попросила в Росії інформацію про вакцину, щоб зрозуміти, як її можна використати в короткостроковій перспективі.

Як передавала “Новинарня“, 11 серпня президент РФ Володимир Путін заявив, в Росії зареєстрували першу вакцину від коронавірусу. За його словами, одна з його дочок вже зробила щеплення цією вакциною.

Наступного дня, 12 серпня, Вашингтон розкритикував заяву Росії про створення вакцини від коронавірусу. Представниця Білого дому заявила, що США дотримуються “набагато суворіших” стандартів у розробці вакцин, ніж Росія.

Читайте також:
Стала відома ймовірна ціна вакцини від COVID-19 у США, – Financial Times

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна