Уряд призначив чотирьох заступників міністрів

 

Кабінет Міністрів ухвалив рішення про призначення чотирьох заступників міністрів.

Про це в середу, 12 серпня, повідомив представник уряду у Верховній Раді Василь Мокан у фейсбуці.

“Кабмін сьогодні на засіданні ухвалив низку кадрових рішень. Зокрема, призначив Шевченка Тараса Сергійовича – заступником міністра культури та інформаційної політики України; Клімашевського Анатолія Миколайовича – заступником міністра інфраструктури України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації; Кави Олександра Степановича – заступником міністра фінансів України”, – зазначив Мокан.

За його словами, уряд також призначив Юрія Драганчука на посаду заступника міністра фінансів з питань європейської інтеграції, одночасно звільнивши його з посади заступника міністра фінансів (у зв’язку з переходом на іншу роботу).

Мокан поінформував, що Максима Ярмистого призначено на посаду першого заступника голови Українського інституту національної пам’яті (шляхом укладення з ним контракту про проходження державної служби на період дії карантину).

Крім того, уряд погодив кандидатури Євгенія Фербея на посаду заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Олександра Самойленка – на посаду заступника голови Херсонської облдержадміністрації.

Раніше міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов повідомив, що уряд відхилив кандидатуру Валерія Міщенка на посаду голови Кіровоградської ОДА.

Читайте також:
Уряд посилює контроль за дотриманням карантину і самоізоляції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна