Укрзалізниця відновила курсування поїзда Київ-Рахів

 

“Укрзалізниця” відновлює курсування поїзда №217/218 Київ — Рахів. Квитки вже у продажу, їх можна придбати на офіційному сайті компанії або в залізничних касах.

Про це в четвер, 30 липня, інформує пресцентр УЗ.

“У перший рейс цей поїзд відправиться з Києва 3 серпня, далі курсуватиме по непарних днях, а з Рахова 4 серпня та курсуватиме по парних днях”, – йдеться в повідомленні.

У компанії також нагадали, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання.

“У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд”, – наголошують залізничники.

Також для посадки в поїзд пасажири обов’язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона.

З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах.

Як інформувала “Новинарня“, Укрзалізниця відновлює сполучення з Чернівцями.

Читайте також:
Укрзалізниця продаватиме всі місця в поїздах, що прямують до Києва

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна