Одним із менеджерів Укрзалізниці став Дмитро Романюк, який яйцем “збив” Януковича. ВІДЕО

 

Дмитро Романюк, який у 2004 році в Івано-Франківську поцілив яйцем у кандидата в президенти Віктора Януковича, отримав посаду в топ-менеджменті АТ “Укрзалізниця” – він очолив відділ комунікацій з державними органами.

Про це в п’ятницю, 17 липня, повідомила пресслужба УЗ.

Як відомо, інцидент із яйцем в Івано-Франківську стався 24 вересня 2004 року. Дмитро Романюк тоді був студентом Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.
Чинний прем’єр-міністр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович прибув до Івано-Франківська з візитом у рамках виборчої кампанії. Його зустрів натовп політичних супротивників, який скандував: “Ющенко!” Один з активістів кинув у Януковича яйцем, коли той виходив з автобуса. Глава уряду із невідомих причин упав (за однією з версій, він остерігався замаху). Сторона Януковича подала це як замах і кидок “тупим важким предметом”.
В інтернеті одразу виникло безліч мемів з цього приводу, серіал “Веселі яйця” та ін., що негативно вплинули на рейтинг Януковича.

У 2009 році Дмитро Романюк закінчив ПНУ, а в 2011 році – КНЕУ ім. Вадима Гетьмана в Києві.
У 2010-2015 роках викладав в Прикарпатському університеті. У 2015 році отримав ступінь кандидата економічних наук.
Із 2015 року працював директором департаменту з міжнародного розвитку в Івано-Франківській обласній держадміністрації. Із 2019 року – заступником голови Івано-Франківської ОДА.
Має досвід роботи в комерційних структурах.

“Ми підсилюємо нашу команду досвідченим фахівцем і сподіваємося на плідну співпрацю та швидкі результати”, – прокоментував призначення в.о. голови правління “Укрзалізниці” Іван Юрик.

Читайте також:
Укрзалізниця продаватиме всі місця в поїздах, що прямують до Києва

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна