У Бердянську п’яний чоловік влаштував стрілянину, щоб розлякати дітей у дворі. ВІДЕО

 

У Бердянську на Запоріжжі правоохоронці затримали чоловіка, який напідпитку стріляв із травматичного пістолета з вікна свого помешкання. Він хотів розлякати дітей на дитячому майданчику.

Про це у вівторок, 14 липня, інформує пресслужба поліції Запорізької області.

“Чоловіку, який перебував в стані алкогольного сп’яніння, не сподобалось, що діти галасують на дитячому майданчику і він вирішив їх налякати: почав стріляти в бік неповнолітніх з травматичного пістолета. Зловмисник у минулому учасник АТО”, – повідомив т.в.о. начальника відділу кримінальної поліції Бердянського відділку Володимир Верховський.

Попередньо встановлено, що зброю і боєприпаси він привіз з зони проведення операції Об’єднаних сил.

Всю вилучену в чоловіка зброю направили на проведення експертизи до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

За результатами проведеного обшуку слідчим відкриті кримінальні провадження ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Санкція за статтями передбачає позбавлення волі на строку від трьох до семи років. Тривають досудові розслідування.

Читайте також:
У Миколаєві керівник місцевої “Свободи” Демид Губський потрапив у реанімацію з простреленою головою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна