Бойовики “ДНР” розблокували пропуск через КПВВ “Новотроїцьке”

 

Окупанти поновили пропуск через свій блокпост на дорожньому коридорі Донецьк – Маріуполь поблизу КПВВ “Новотроїцьке”, рух через КПВВ “Мар’їнка” й надалі заблокований.

Про це в понеділок, 13 липня, інформує пресслужба ДПСУ.

“Сьогодні окупаційна адміністрація Росії поновила пропуск через свій блокпост на дорожньому коридорі Донецьк – Маріуполь. Станом на полудень на цьому напрямку через КПВВ “Новотроїцьке” в бік тимчасово окупованої території України прикордонники оформили близько 100 осіб та сім транспортних засобів. З боку ТОТУ на в’їзд до контрольованої території прибуло 38 осіб та вісім автомобілів”, – йдеться в повідомленні.

Тоді ж через КПВВ “Станиця Луганська” лінію розмежування пішки перетнуло 710 осіб: на тимчасово окуповану територію – 229, на контрольовану урядом – 481.

Водночас рух через КПВВ “Мар’їнка” залишається заблокованим бойовиками так званої “ДНР”.

Відповідно до наказу командувача Об’єднаних сил, пропуск через лінію розмежування в Донецькій та Луганській областях зараз здійснюється через КПВВ “Мар’їнка”, “Новотроїцьке” та “Станиця Луганська”.

Усі громадяни, які прибувають з тимчасово окупованої території, зобов’язані пройти двотижневу самоізоляцію, встановивши мобільний додаток “Дій вдома” або двотижневу обсервацію в лікувальних закладах, визначених органами місцевої влади.

Від обов’язкової самоізоляції (обсервації) звільняються особи, які перетинають лінію розмежування для здачі зовнішнього незалежного оцінювання за наявності документів на підтвердження.

Читайте також:
На Донеччині близько сотні людей застрягли в “сірій зоні”, бойовики заблокували пропуск через КПВВ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна