Зеленський відвідав лікарню в Чернівцях та фотографувався з медиками без масок

 

Під час робочої поїздки на Буковину президент України Володимир Зеленський поспілкувався з медиками Чернівецької обласної клінічної лікарні, які першими в Україні зіткнулися з COVID-19 і стали на боротьбу з недугою.
Журналісти звернули увагу на світлини, на яких глава держави перебуває без маски, як і лікарі.

Як передають у пресслужбі ОПУ, Зеленський високо оцінив рівень роботи лікарів медичного закладу. Він зазначив, що Чернівецька область зазнала найпотужнішого удару від COVID-19.

“Коли у деяких областях був “штиль”, ніхто не бачив загрози, ходили без масок, без інших засобів захисту від COVID-19, у Чернівецькій області була хвиля, яка зносила все, і ви її витримали”, – зазначив Зеленський та подякував лікарям, які зберегли життя українців.

“Впевнений, що дякуючи вам, я дякую всім лікарям, медсестрам, водіям швидких, які теж допомагали вам боротися з COVID-19. Але розслаблятися не можна. Ця боротьба ще не закінчена, і ми як громадяни України на вас дуже розраховуємо”, – наголосив він.

Журналістка Мар’яна П’єцух звернула увагу, що на одних зі світлин і Зеленський, і медики – без масок.

“Чернівецькі медики знімають паніку разом з масками. Може, дійсно, той коронавірус не такий страшний. Або ж як внукам показувати, якщо внуки в масці не впізнають колись”, – пише медійниця, публікуючи світлини місцевого інформаційного агентства АСС.

Як інформувала “Новинарня“, протягом минулої доби, 7 липня, в Україні діагностували 807 нових випадків коронавірусної хвороби. При цьому одужали 926 осіб, померли – 23.
Найбільша кількість активних хворих на 100 тис. населення зареєстрована у Чернівецькій (274,4), Львівській (215,8) та Закарпатській (183,1) областях.

Читайте також:
Статистика коронавірусу: зайнято чверть ліжок, на Буковині в 300 разів більше хворих на 100 тисяч, ніж на Херсонщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна