У Полтавській області підірвали авто Укрпошти та викрали понад 2 млн грн

 

Поблизу села Тишки Лубенського району Полтавщини невідомі підірвали автомобіль Укрпошти та заволоділи грошима в сумі понад 2,2 млн грн і табельним пістолетом охоронця.

Про це у вівторок, 7 липня, повідомляє відділ комунікації поліції Полтавської області.

“Близько 10-ї години 7 липня до поліції Полтавщини надійшло повідомлення, що поблизу с. Тишки Лубенського району невідомі підірвали автомобіль “Газель”, який належить Укрпошті, та заволоділи грошима в сумі понад два з половиною мільйони гривень та табельним пістолетом охоронця”, – йдеться у повідомленні.

Також інформується, що внаслідок розбійного нападу двоє осіб, які перебували в автомобілі, отримали тілесні ушкодження.

Наразі поліція здійснює оперативно-розшукові заходи щодо встановлення та затримання особливо небезпечних злочинців.

За цим фактом вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками статті 15, частини 2 п. 6 ст. 115 (замах на вбивство) та частини 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10-ти до 15-ти років або довічне позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Читайте також:
На Вінниччині з підірваного банкомата вкрали майже мільйон гривень

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна