Коронавірус в ЗСУ: за добу одужали 30 армійців

 

Станом на ранок 2 липня в Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом, хворіють хворіє 166 осіб.

Таким чином, кількість активних випадків COVID-19 у ЗСУ за добу зменшилася на 21 особу (напередодні повідомлялося про 187 хворих).

За минулу добу зареєстровано 9 нових випадків захворювання, інформують у Командуванні Медичних сил ЗСУ.

Із них на лікуванні в закладах охорони здоров’я перебувають 4 особи (Чернігівський військовий госпіталь – 1 військовослужбовець, ізолятор військової частини у Львівській області – 3), стан здоров’я цих пацієнтів задовільний.
На лікуванні вдома – 5 осіб із числа нових виявлених (Львівська область – 2 військовослужбовці та 1 працівник ЗСУ, Київська – 1 військовослужбовець, Івано-Франківська – 1 працівник). У них спостерігається легкий перебіг захворювання.

Всього з початку епідемії в армії одужали 342 особи (+30 за добу), летальних випадків залишається 5.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 529 армійців.

Читайте також:
За добу в Україні діагностували майже 900 нових випадків коронавірусу. ДИНАМІКА

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна