Уряд звільнив голову Держспецзв’язку Петрова

 

Кабінет Міністрів на засіданні у четвер, 25 червня, ухвалив низку кадрових рішень, зокрема звільнив Валентина Петрова з посади голови Держспецзв’язку та призначив Снавера Сейтхалілєва заступником міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Про це повідомив представник уряду в парламенті Василь Мокан у фейсбуці.

“Сейтхалілєва Снавера Енверовича (призначено, – “Н”) – заступником міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації”, – написав Мокан.

За його словами, Костянтина Мар’євича призначили державним секретарем Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Наталію Алюшину – головою Національного агентства з питань державної служби, Романа Боднара – першим заступником голови Державної інспекції енергетичного нагляду.

Уряд також призначив Вадима Свіріна заступником голови Державної аудиторської служби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, Тетяну Ємельянову – першим заступником голови Державної архівної служби.

Костянтина Гуру призначили першим заступником голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження (встановивши випробний термін на три місяці). Одночасно на нього поклали виконання обов’язків голови Держенергоефективності.

Юрій Шафаренко тепер обійматиме посаду заступника голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження (з випробним строком на три місяці).

Уряд також звільнив Ігоря Шумелюка з посади заступника голови Державної служби з питань праці та Валентина Петрова з посади голови Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації.

Водночас Кабмін прийняв рішення про тимчасове покладення виконання обов’язків голови Держспецзв’язку на начальника Головного управління урядового зв’язку Сергія Зотька.

Читайте також:
Колишнього регіонала Шкарлета призначили в.о. міністра освіти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна