Спалах коронавірусу у психоневрологічному інтернаті Слов’янська

 

У Слов’янську на Донеччині зафіксовано спалах коронавірусу серед працівників психоневрологічного інтернату.

Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко 25 червня у фейсбуці 25 червня.

Він зазначив, що за попередню добу в області було лабораторно підтверджено 23 нових випадки інфікування коронавірусом, з них 1 – у Краматорську (захворіла 53-річна жінка, яка приїхала з-за кордону), а 22 – у медичних працівників психоневрологічного інтернату Слов’янська.

За словами голови ОДА, серед інфікованих медиків – один 65-річний чоловік та 21 жінка віком від 35 до 70 років.

Усі вони – з кола контактних осіб, у яких коронавірус було підтверджено раніше.

“Наразі проводиться обстеження всього персоналу та пацієнтів медзакладу”, – зауважив Кириленко.

Як писала “Новинарня“, 3 червня у Слов’янську також був зареєстрований спалах коронавірусу (на той час у місті було зафіксовано 11 випадків інфікування). Тоді міська влада оголосила про посилення карантину. Через це з містом було обмежено або повністю припинено пасажирське сполучення, зокрема залізничне.

Проте з 25 червня “Укрзалізниця” відновила продаж квитків до Слов’янська та зупинку поїздів на станції у зв’язку з пом’якшенням карантинних заходів у місті.
Як повідомила пресслужба “УЗ”, це стало можливим завдяки рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Донецької обласної державної адміністрації.

Загалом у Донецькій області станом на ранок 25 червня зареєстровано 399 випадків коронавірусної хвороби. За даними з інфографіки, оприлюдненої головою Донецької ОДА, одужали від коронавірусу в області 184 людини, померло – 8.

Читайте також:
Кількість нових випадків коронавірусу в Україні – майже тисяча за добу. ДИНАМІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна