Ryanair та Swiss поновили регулярні польоти в Україну

 

У неділю, 21 червня, авіакомпанії Ryanair та Swiss відновили регулярні польоти в аеропорт “Бориспіль” після тримісячної перерви.

Про це інформує сайт Аvianews.

Компанії виконали рейси до Києва, Ryanair – з Барселони, Swiss – із Цюриха.

Ryanair у червні обслуговуватиме три маршрути до України – з Барселони, Мадрида та Берліна до Києва двічі на тиждень. Запуск рейсу Краків-Київ перенесений через заборону польської влади на польоти з України та інших країн до 30 червня.

У липні до кінця літнього сезону навігації Ryanair планує відновити половину із своїх попередніх українських маршрутів, зокрема розраховує почати польоти з Італії до Києва, Львова, Одеси та Харкова.

Swiss у червні літатиме між Києвом і Цюріхом по неділях. З липня авіакомпанія планує збільшити частоту польотів до двох рейсів на тиждень.

Перед купівлею авіаквитків пасажирам рекомендують враховувати можливу зміну розкладу польотів, а також обмеження на в’їзд іноземців до інших країн, які вже запроваджені або можуть бути продовжені чи запроваджені в майбутньому.

Так, хоча Swiss дозволяє стикувати київські рейси в Цюріху з рейсами в Нью-Йорк і Бостон, більшості іноземців із візами для поїздки в США заборонений транзит через аеропорти Шенгенської зони.

Нагадаємо, Wizz Air тимчасово переніс свої рейси із Жулян в аеропорт “Бориспіль”.

Читайте також:
Київ очікує підписання угоди про “відкрите небо” на саміті Україна-ЄС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна