Російські снайпери обстрілюють позиції ЗСУ з “сірої зони”, – розвідка

 

Російські найманці ведуть снайперський вогонь вздовж усієї лінії зіткнення, а також обстрілюють позиції Об’єднаних сил із “сірої зони”.

Про це в п’ятницю, 19 червня, повідомив речник Міноборони Дмитро Гуцуляк із посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

“Командування російських окупаційних військ продовжує активно застосовувати снайперів на передових позиціях з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ уздовж усієї лінії зіткнення, зокрема з виходом снайперських пар у “сіру зону”. Ці заходи противник проводить для деморалізації особового складу підрозділів Об’єднаних сил, заподіяння втрат і провокування вогню у відповідь“,  наголосив речник.

За словами Гуцуляка, для реалізації своїх задумів російське окупаційне командування залучає додаткові снайперські пари ЗС РФ, які не належать до штатних підрозділів 1, 2 АК та прибувають на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону.

Читайте також:
Від кулі снайпера загинув 22-річний Богдан Коваленко з 54 омбр

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна