УЄФА визначила дати і міста проведення матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи

 

В УЄФА змінили організацію проведення матчів раунду плей-оф Ліги чемпіонів і Ліги Європи.

Як повідомили на офіційному сайті УЄФА, матчі, які не відбулися у визначені дати, дограють за іншою схемою, ніж зазвичай.

Провести вирішальні матчі Ліги чемпіонів вирішили в Лісабоні (Португалія) з 12 по 23 серпня, там же розіграють головний європейський клубний трофей.

Перед тим 7-8 серпня дограють ще етап 1/8 фіналу.

Загаломна цій стадії ще не зіграні чотири матчі: “Баварія” – “Челсі” (3:0 на користь “Баварії” після першої гри); “Барселона” – “Наполі” (1:1 після першої гри); “Манчестер Сіті” – “Реал” (2:1 на користь “Сіті” після першої гри); “Ювентус” – “Ліон” (1:0 на користь “Ліона” після першої гри).

Наступні поєдинки відбудуться:

  • 12-15 серпня – чвертьфінали;
  • 18-19 серпня – півфінали;
  • 23 серпня – фінал.

Етапи 1/4 та 1/2 фіналу складатимуться з одного поєдинку, а не двох.

Матчі плей-оф Ліги Європи, починаючи з чвертьфіналів, проведуть з 10-го по 21 серпня в чотирьох містах Німеччини – Дуйсбурзі, Гельзенкірхені, Дюссельдорфі та Кельні.

Кельн прийме фінал Ліги Європи.

Донецький “Шахтар”, який повинен ще зіграти матч-відповідь проти німецького “Вольфсбурга”, планує провести його в Харкові. Однак ймовірно, що гра може відбутися в Києві, де базуються “гірники”. Попередня дата матчів цієї стадії 5-6 серпня.

На всіх стадіях обох єврокубків, починаючи з чвертьфіналів, гратимуть один матч. Таке ж виключення зробили і для пар ЛЄ “Інтер” – “Хетафе” та “Рома” – “Севілья”. Ці команди через пандемію COVID-19 не змогли зіграти навіть перші ігри, тому в 1/8 фіналу вони зіграють лише один матч на нейтральному полі в Німеччині.

Матчі Ліги Європи відбудуться:

  • 5-6 серпня – 1/8 фіналу;
  • 10-11 серпня – чвертьфінали;
  • 16-17 серпня – півфінали;
  • 21 серпня – фінал.

Читайте також:
Євро-2020 перенесли на рік через коронавірус

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна