Зручне замовлення квітів і подарунків у Києві та по всій Україні ℗

 

Якщо ви на даний момент перебуваєте далеко від рідних людей, це ще не привід відмовлятися від привітань та подарунків одне одному. Давно робили сюрпризи? Прийшов час це виправити: замовляйте доставку квітів і теплих побажань у нас.
Компанія flowers.ua єднає рідні серця. Оперативна доставка квітів в Києві та по всій Україні дасть вам можливість подарувати презент близьким людям, не залишаючи свій власний будинок.

Класичні й оригінальні букети квітів

Наша компанія пропонує своїм клієнтам не просто великий, а величезний вибір композицій із місцевих та імпортних сортів квітів. Так, у широкому різноманітті доступні до замовлення наступні сезонні квіти: іриси, півонії, тюльпани, хризантеми, гербери.

Шанувальникам екзотики також буде з чого вибрати: альстромерії, антуріуми, еустоми, аспидистри, хризантеми сантіні.

Для особливо вимогливих клієнтів у нашому каталозі знайдуться шикарні ВІП букети: 301, 555 та 1001 червона троянда, 501 різнокольоровий тюльпан, 151 червона троянда з двома гілками білої орхідеї в шляпній коробці, 101 рожева троянда з жовтими, кремовими і білими трояндами, корзина з 51 червоною трояндою, 101 біла ромашкова хризантема та багато-багато інших.

Серед акційних композицій також можна знайти чимало привабливих букетів, наприклад 25 рожевих троянд, 15 жовтих тюльпанів, іриси з тюльпанами та гілочками кущової троянди, 19 ніжних півоній, 15 кремових троянд та ін.

Ми гарантуємо, що будь-яка обрана вами композиція буде оформлена в найкращому вигляді. Ближче познайомитися з нашим асортиментом можна не тільки на сайті, а й на сторінках соціальних мереж Instagram та Facebook

Букети за індивідуальним замовленням

Flowers.ua пропонує вам замовити квіткову композицію за вашим індивідуальним запитом.

Для цього вам потрібно зайти у відповідний розділ сайту, вказати склад майбутнього букета і по можливості прикріпити його зображення. А наші флористи зроблять усе можливе, щоб ваше побажання втілилося в життя.

Вартість і терміни здійснення подібного замовлення обговорюються окремо.

Оперативна робота та цілодобова підтримка

Ми приймаємо замовлення 24/7. Наші менеджери залишаються на зв’язку цілодобово, включаючи святкові та вихідні дні. Доставка квітів по Києву та Україні також щоденна.

Крім того, ми пропонуємо своїм клієнтам зручні тимчасові проміжки доставки вранці, вдень і ввечері.

Отже, обирайте букет, визначайтеся зі способом оплати, напишіть слова вітання, які ми надрукуємо на фірмовій листівці, і ми сформуємо для вас композицію із найсвіжіших квітів і доставимо її прямо до порогу в будь-яку точку Києва і всієї України.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна