Доба ООС: 14 ворожих обстрілів, важка артилерія на Донеччині, ЗСУ – без втрат

 

Упродовж 4 червня збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню.

Окупанти обстріляли українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомили у пресцентрі штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” (Донецький напрямок) неподалік Красногорівки противник обстріляв українські оборонні укріплення, використовуючи міномети калібру 120 мм.

Поблизу Богданівки та двічі біля Чермалика агресор задіяв протитанкові ракетні комплекси та великокаліберні кулемети.

Поруч Павлополя та двічі поблизу Кам’янки ворог вів вогонь із гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а по оборонцях Авдіївки – зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок) оборонців Новолуганського збройні формування РФ тричі обстріляли з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

По околицях Оріхового російські найманці двічі відкривали вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а неподалік Новгородського – з великокаліберних кулеметів.

Втрат серед воїнів ОС внаслідок ворожих обстрілів не було.

Від початку поточної доби, станом на 7:00, російські збройні формування в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” обстріляли зі стрілецької зброї наші опорні пункти неподалік Новоолександрівки.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає.

Читайте також:
Ідея “консультативної ради” для Донбасу вже неактуальна, – Резніков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна