Укрпошта скасувала безкоштовне зберігання посилок

 

В “Укрпошті” з 3 червня скасують безкоштовне зберігання посилок, яке компанія запровадила у березні через карантин.

Про це поінформували у пресслужбі державного підприємства.

“Послуги з переадресації та зберігання поштових відправлень залишаються безкоштовними до 3 червня, надалі розраховуватимуться за стандартним тарифом. Усі рекомендовані відправлення листоноші вручатимуть особисто. Також відновлена плата за доставку грошових переказів “З картки додому”, – йдеться у повідомленні.

При цьому компанія зберегла можливість обслуговування вдома через листонош, мова про можливість і надалі отримати через поштарів пенсію та соціальні виплати, сплатити комунальні платежі, замовити ліки, оформити передплату, отримати поштовий переказ “З картки додому”, замовити продукти та інші товари широкого вжитку, купити товари з інтернет-магазинів.

Також “Укрпошта” продовжує безкоштовно доставляти ліки по всій Україні.

З 1 червня там відновили докарантинний графік роботи відділень, однак обслуговування і надалі буде здійснюватися із дотриманням санітарних норм і соціальної дистанції.

Читайте також:
Укрпошта представила марку, присвячену боротьбі з COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна