На Херсонщині у відділення прокуратури кинули “коктейль Молотова”

 

Поліція встановлює причетних до підпалу будівлі прокуратури в місті Каховка Херсонській області.

Про це в середу, 27 травня, повідомляє обласна поліція Херсонщини у фейсбуці.

“Сьогодні близько п’ятої години ранку (…) пожежники повідомили про те, що в адміністративній будівлі Каховської міської прокуратури сталася пожежа. Під час огляду місця події слідчо-оперативна група Каховського відділу поліції виявила, що на першому поверсі будівлі розбите скло. Біля вікна лежала скляна пляшка зі слідами легкозаймистої речовини”, – йдеться в повідомленні.

Речові докази було вилучили та направили на дослідження. Основну версію злочину слідство пов’язує з професійною діяльністю прокурорів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.347 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна співробітника правоохоронного органу, співробітника органу державної виконавчої служби або приватного виконавця, вчинене шляхом підпалу).

Читайте також:
Пожежа в одеському коледжі: суд відправив у СІЗО поета Андрія Хаєцького

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна