Залізничні квитки з’являться в продажу цього тижня, – Криклій

 

Залізничне сполучення в Україні запустять вже на цьому тижні, хоча Кабмін прийняв рішення про відновлення роботи залізничного сполучення з 1 червня.

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій в ефірі “Сніданку з 1+1” у вівторок, 26 травня.

Міністр повідомив, що вже цієї середи або від четверга з’являться в продажу залізничні квитки, на яких ціни піднімати не будуть. Утім, все одно вони здорожчають через гарячу літню пору.

Запустять всі типи поїздів.

Першими поїдуть приміські електрички, далі поїзди далекого сполучення – швидкісні експреси та нічні поїзди. Вони курсуватимуть передусім на південь країни, але також потяги поїдуть за кордон.

В областях, де епідеміологічна ситуація не дозволяє запуск транспорту, потяги теж не будуть їздити.

“Робити висадку можна, а підбирати пасажирів – з логіки прийнятих рішень воно буде не раціональним і наражатиме на небезпеку інших пасажирів. Треба пам’ятати, що транспорт – це не тільки підвищення мобільності, але і розповсюдження хвороби”, – наголосив Криклій.

Читайте також:
Укрзалізниця розробила план відновлення приміського сполучення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна