У Вінниці від ножових поранень помер військовослужбовець Нацгвардії

 

У Вінниці невідомі смертельно поранили 28-річного військовослужбовця Національної гвардії Андрія Карася. 

Про це в понеділок, 25 травня, інформує пресцентр військової частини НГУ 3008.

Пораненого чоловіка знайшли на перехресті вулиць Шмідта – Замостянська близько другої години ночі та доставили у реанімаційне відділення лікарню каретою швидкої допомоги.

“Медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Під час надання медичної допомоги потерпілий помер”, – йдеться у повідомленні пресофіцерів військової частини.

У підрозділі підкреслили, що нацгвардієць перебував на вихідному.

Вінницька поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 статті 121 ККУ).

“Поліція встановлює обставини злочину та осіб, причетних нього. Поліцейські встановлюють та допитують осіб, з якими спілкувався загиблий”, – йдеться в пресрелізі правоохоронців.

Вказано, що військовий народився у місті Бар.

Проходив службу на посаді водія у військовій частині з 2016 року.

Неодноразово виконував службово-бойові завдання в зоні проведення АТО/ООС. За час проходження військової служби нацгвардієць зарекомендував себе позитивно.

Пресофіцер частини Анна Лазуренко розповіла місцевим журналістам, що при загиблому був мобільний телефон, невелика сума грошей, посвідчення. Саме за цим документом патрульні встановили особу. За її словами, Карась отримав чисельні ножові поранення в черевну порожнину.

Як стверджує пресофіцер, вмісту спиртного в крові не встановили.

У 28-річного військового залишилася дружина і 11-місячна донечка. Військові, з якими чоловік ремонтував машину, припускають, що він міг вийти з дому за цигарками або ще щось купити. Був одягнений у домашній одяг.

Читайте також:
“Один зі значком депутата”: у Києві невідомі побили ветерана АТО Миколу Ворошнова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна