Вийшов саундтрек історичного фентезі-детективного серіалу “Часова варта”. ВІДЕО

 

Під час карантину в Україні, серед іншого, “заморозилися” кінозйомки. Проте творці нових фільмів і серіалів намагалися по можливості використати з користю навіть період простою – допрацьовували сценарії, монтували вже відзнятий матеріал, записували музику.

Не став винятком і перший український історично-просвітницький фентезі-детективний серіал “Часова варта”, який знімається за підтримки Українського культурного фонду.

За сюжетом, Часова варта – це секретна урядова організація, про справжню місію якої знає лише обмежена кількість людей. Переміщуючись з однієї історичної епохи в іншу, співробітники Часової варти запобігають спробам маніпулювати історією, адже будь-яке порушення може вплинути на природній хід часу, змінити сьогодення або взагалі позбавити Україну майбутнього.

Днями було презентовано саундтрек до серіалу, який виконали троє співаків зі Львова – БілийБо, Шершень та Анастасія Венгринович.

Саундрек серіалу “Часова варта”:

Як писала “Новинарня“, українська “Часова варта” – це адаптація іспанського серіалу “Міністерство часу” (El ministerio del tiempo), який закупила і з великим успіхом продемонструвала компанія Netflix.

Сценаристами української версії серіалу є Максим Курочкін, Оксана Савченко та співавтор ідеї – відомий журналіст Віталій Портніков.

Головні ролі грають Олександр Курносов, Олексій Горбунов, Сергій Пархоменко та Леся Нікітюк у ролі Лесі Українки.

 

Детальніше про серіал “Часова варта” читайте в матеріалі “Новинарні“:
На варті часу:
в Україні вперше знімають історично-просвітницький фентезі-детективний серіал.
ФОТОРЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна