В авіакатастрофі в Пакистані дивом вижили два пасажири, зокрема відомий банкір

 

У катастрофі літака Airbus A320 “Пакистанських авіаліній” під Карачі вижили дві людини.

За інформацією місцевих ЗМІ, одним із трьох дивом врятованих є відомий банкір, виконавчий директор Bank of Punjab Зафар Масуд. Він госпіталізований із двома переломами й деякими опіками, стан його здоров’я задовільний.
Ще один живий пасажир (Мохаммед Зубаїр) перебуває у стабільному стані з опіками.

Таким чином, у суботу, 23 травня, підтверджена кількість загиблих в авіакатастрофі зросла до 97 осіб.

Загалом на борту лайнера рейсу PK8303 перебувало 99 людей – 91 пасажир і 8 членів екіпажу.

Остаточне число жертв катастрофи ще не назване, адже внаслідок аварії постраждали кілька мешканців будинків, зруйнованих від падіння літака. наразі відомо про 11 поранених на землі.

Як повідомляла “Новинарня“, 22 травня пасажирський літак Airbus 320 “Пакистанських міжнародних авіаліній”, що виконував рейс Лахор—Карачі, зазнав аварії біля міжнародного аеропорту “Джина” в місті Карачі. Літак упав на житлові будинки, унаслідок чого зруйновані щонайменше п’ять-шість із них.

Звіти вказували, що літака спершу вдарився об землю хвостом, і ті, що вижили, сиділи в передній частині повітряного судна.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна