Секретар РНБО виступив за створення посади міністра з питань оборонно-промислової політики

 

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов пропунує створити посаду віце-прем’єра – міністра з питань оборонно-промислової політики.

Як повідомили у пресслужбі РНБО, обговорення відбувалося у четвер, 21 травня, під час зустрічі Данілова з представниками найбільших підприємств авіаційної галузі.

Також Олексій Данілов заявив про необхідність розробки довгострокової державної авіаційної програми та забезпеченні українських підприємств державними замовленнями.

“На думку представників авіаційної галузі, державний концерн “Укроборонпром” показав недостатню ефективність в управлінні державними авіаційними підприємствами, а поспішна корпоратизація окремих підприємств без урахування принципів державної військово-промислової політики може призвести до негативних наслідків”, – повідомили у РНБО.

Нагадаємо, у РНБО розповіли, на якій посаді перебував у них брат очільника офісу президента Андрія Єрмака.

Читайте також:
Ще наприкінці січня Данілов просив Кабмін обмежити експорт медичного обладнання. ДОКУМЕНТ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна