У Раді збирають підписи за відставку міністра Степанова

 

Фракції “Голос” починає збір підписів за відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Про це у вівторок, 19 травня, заявила народна депутатка Олександра Устінова під час виступу з трибуни Верховної Ради, передає “Укрінформ”.

“Ми всі зараз маємо починати піднімати питання заміщення міністра охорони здоров’я. Сьогодні фракція “Голос” почне збирати підписи за те, щоби ця людина пішла з посади. І кожного з вас я закликаю підписатися під цією постановою”, – сказала Устінова.

Зокрема, депутатка заявила, що МОЗ закупило захисні костюми для медиків за завищеними цінами.

“Ті, хто зараз перебуває не в центральних обласних лікарнях, а в районних, в них немає нічого. І Міністерство охорони здоров’я сьогодні фактично вчиняє злочин. Тому що спочатку урядовці закупили костюми втричі дорожче – по 488 грн, коли для України міжнародні агенції купували по 300”, – стверджує Устінова.

За її словами, замість 72 тисяч костюмів, які мали завезти для захисту українських медиків, прибуло лише 29 тисяч.

Нагадаємо, нещодавно ексочільниця МОЗ Уляна Супрун заявила, що через дії Міністерства охорони здоров’я українці можуть залишитися без ліків й вакцин.

Читайте також:
“Схеми часів Богатирьової”: у МОЗ закупляють костюми для захисту лікарів на 40% дорожче

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна