Глава Мінвету Бессараб вийшов на контакт із ветеранами США українського походження

 

Україна та Сполучені Штати Америки домовилися продовжити розпочату раніше співпрацю щодо надання допомоги людям, які пройшли війну та відновити програму з надання медичної допомоги важкопораненим українським воїнам у реабілітаційних закладах США.

Про це йшлося в понеділок, 18 травня, під час онлайн-зустрічі міністра у справах ветеранів України Сергія Бессараба та представників організації “Українські Американські Ветерани”, передає пресслужба відомства.

Зазначається, що найближчим часом буде налагоджена робота щодо обміну досвідом американських фахівців, які займаються ментальним здоров‘ям ветеранів та українських фахівців цього ж напрямку.

За словами Міністра Сергія Бессараба, Україні сьогодні дуже цінний американських досвід вирішення проблем та методики соціально-психологічної реабілітації ветеранів.

Американські фахівці вже готові організувати та провести курси з підвищення кваліфікації українських фахівців.

Як інформувала “Новинарня“, українські ветерани вчетверте взяли участь у Марафоні Морської піхоти США.

Читайте також:
У США ветеран Іраку влаштував удома засідку на поліцейських, убив одного й загинув сам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна