Коронавірус виявили у гравця ужгородського футбольного клубу

 

Коронавірусну хворобу діагностували в одного з гравців ужгородського футбольного клубу “Минай”, який виступає в першій лізі.

Тест на це захворювання, який цей футболіст здав в одному з місцевих медичних закладів, виявився позитивним, повідомила пресслужба ФК “Минай” у п’ятницю, 8 травня.

Наразі футболіст ізольований, лікарі надають йому необхідну допомогу.

У зв’язку з цим керівництво клубу дало вказівку перевірити всіх своїх гравців, а також всіх інших представників клубу на наявність захворювання. Результати дослідження обіцяють оголосити найближчим часом.

“Керівництво клубу запевнило, що надасть всю необхідну допомогу для своїх гравців та працівників заради непоширення коронавірусу COVID-19”, – зазначено в повідомленні.

Як відомо, ФК “Минай” (Ужгород) іде на третьому місці в турнірній таблиці першої ліги та сенсаційно пробився у півфінал Кубка України.

Через карантинні обмеження футбольні турніри в Україні з березня призупинені.

Керівники “Минаю” зазначали, що поточну першість у їхньому дивізіоні немає сенсу догравали цього літа.

Станом на ранок 8 травня в Закарпатській області було зафіксовано 644 випадки коронавірусної хвороби, з них 14 летальних.

Читайте також:
Футболіст Зозуля з командою волонтерів допомагає ЗСУ боротися з СOVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна