У Тернополі наклав на себе руки чоловік, який був на обсервації в одиночній палаті

 

Тернополянин, який десять днів тому повернувся з Польщі і проходив обсервацію в міській лікарні №3, покінчив життя самогубством.

Про це в суботу, 25 квітня, повідомив Тернопільський міський штаб боротьби з коронавірусом.

Трагедія сталася напередодні ввечері, 24 квітня. Медики робили щоденний обхід пацієнтів і не змогли відчинити двері до однієї з палат, після чого викликали поліцію. У палаті правоохоронці знайшли тіло 39-річного чоловіка, який наклав на себе руки.

Симптомів коронавірусу у чоловіка не було, тричі на день він вимірював температуру тіла і не скаржився на самопочуття.

Чоловік був одружений, мав чотирьох дітей.

У місцевому штабі із боротьби з COVID-19 повідомили, що передачі цьому чоловікові ніхто не передавав; він отримував лікарняне харчування тричі на день.

У палаті, де обсервований жив наодинці, був індивідуальний санвузол і балкон.

Директор лікарні Юрій Лазарчук розповів ТСН, що доти пацієнт поводився адекватно.

“Він у нас перебував з 20-го числа за направленням сімейного лікаря. Температури не було, почувався нормально, спілкувався абсолютно адекватно з лікарями”, – сказав Лазарчук.

В обід чоловік ще поїв, а вже для вечері двері не відчинив.

Як інформувала “Новинарня“, станом на ранок 25 квітня в Україні діагностовано 8125 випадків захворювання на COVID-19. За добу зафіксували 478 нових хворих. За весь час на коронавірусну хворобу занедужали 1574 медпрацівники.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна