У Львівській області на військовому полігоні знайшли застреленим курсанта

 

На військовому полігоні у Яворівському районі Львівської області виявили тіло без ознак життя курсанта одного з вищих військових навчальних закладів з вогнепальним пораненням у груди.

Про це в четвер, 23 квітня, повідомили в пресцентрі Військової служби правопорядку Збройних сил України.

“22 квітня 2020 року, близько 18.30, на військовому полігоні на Львівщині виявлено без ознак життя тіло курсанта одного з вищих військових навчальних закладів з вогнепальним пораненням у груди”, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні на місці трагедії працює слідчо-оперативна група Яворівського відділу Нацполіції, Територіального управління Державного бюро розслідування Львова, працівники військової прокуратури Львівського гарнізону.

Слідчі ДБР внесли відомості про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

За інформацією журналістів “Радіо Свобода” з різних джерел, знайдено тіло курсанта Національної академії Сухопутних військ поблизу військової частини у селищі Немирів.

“Зараз слідчі розглядають кілька версій – від вбивства до самогубства. Втім більше схиляються до того, що курсант застрелив себе з емоційних причин – через нещасливе кохання“, – інформує ЗМІ.

Читайте також:
Падіння снаряда біля Яворівського полігону: правоохоронці почали розслідування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна