У ЗСУ за добу зареєстрували ще чотири випадки СOVID-19

 

У Збройних силах України за минулу добу зареєстровано чотири нові випадки захворювання на COVID-19, а загальна кількість інфікованих в армії сягнула 43.

Про це в середу, 22 квітня, повідомляє пресслужба командування Медичних сил ЗСУ.

“На 07:00 середи, 22 квітня, в Збройних силах України зареєстровано 43 випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них чотири людини одужали та два летальні випадки”, – йдеться у повідомленні.

Двоє хворих перебувають у закладах охорони здоров’я (у ВМКЦ Південного регіону – один працівник ЗСУ, у Мукачівському військовому госпіталі – один військовослужбовець), у Вінницькій та Закарпатській областях – по одному військовослужбовцю лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування, інформують у Медичних силах.

Згідно з інформацією, на ізоляції (зокрема самоізоляції) у ЗСУ перебуває 289 осіб.

При цьому у 140 осіб закінчується ізоляція у найближчі три доби.

Нагадаємо, станом на ранок середи, 22 квітня, в Україні є 6592 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, 174 – летальні, 424 пацієнти одужали.

Як інформувала ”Новинарня“, в уряді допускають продовження жорсткого карантину через масові пасхальні служби в УПЦ МП.

Читайте також:

У Мінінфраструктури порадили, на коли українцям краще планувати відпустку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна