Неочорноволізм? Після краху популістів за справу візьмуться Нові Праві ℗

 

Європа переживає ренесанс національного егоїзму. Праві партії здобувають владу – спочатку місцеву, а потім на рівні держави – в більшості країн Євросоюзу. Це вже називають “правим поворотом”.

Україна може стати частиною цього процесу. Наші праві політики вже переформатовуються й шукають спільну платформу. Майданчик – шості Чорноволівські читання, які відбулися у знаковому місці – Музеї Революції гідності.

Іван Дутчак, фундатор політичної групи “Рух – діє”:

“Немає сумнівів: в Україні, після краху популістів, наслідки їх правління розгрібатимуть консерватори. Але праві сили – роздроблені. Хто може їх об’єднати?” Патріотизм – безумовна вимога до національної еліти, але далеко не єдина. Аналітичний розум, сталевий характер, професіоналізм – якості, яких так бракує нинішнім людям при владі”.

Відео:

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна