У Кривому Розі реконструюють один із найбільших стадіонів України

 

У Кривому Розі на Дніпропетровщині розпочалась реконструкція стадіону “Металург”, який розрахований на 29 700 вболівальників.

Про це в п’ятницю, 10 квітня, повідомляє пресслужба Криворізької міської ради.

Місцева влада планує провести повний ремонт спортивного комплексу. Оновлять приміщення, поміняють вікна, проведуть заміну трибун, зроблять перекриття і гідроізоляційний шар чаші стадіону, передбачена реставрація фасаду комплексу.

Також упорядкують навколишню територію.

“Розпочався ремонт західного боку стадіону. Уже проводиться демонтаж вхідної групи – монолітобетонних сходів та пандусів. Потім реконструкція чаші, трибун, приміщень”, – розповів керівник управління капітального будівництва Валерій Катькін.

Підрядник планує витратити на реконструкцію майже 55 млн грн. Ремонт фасаду стадіону “Металург” планують закінчити до кінця цього року.

Стадіон розрахований на 29 700 місць і є одним з найбільших в Україні.

Раніше на цій арені свої матчі у прем’єр-лізі проводив “Кривбас”, проте команда припинила своє існування у 2013-му році. У Кривому Розі є лише один професійний футбольний клуб “Гірник”, який проводить свої матчі на стадіоні “Шахта Жовтнева”.

Читайте також:
У Кривому Розі від пам’ятника Хмельницькому відпала рука з булавою. ФОТО

У Бразилії стадіон “Маракана” перетворюють на польовий госпіталь

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна