Кличко: У Києві вже 335 випадків коронавірусу, 26 – у Лаврі

 

За минулу добу в Києві виявили 41 новий зареєстрований випадок зараження COVID-19, одна людина в столиці померла.

Про це в четвер, 9 квітня, повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, передає “Еспресо”.

Кличко зауважив, що кількість нових випадків за добу зросла майже втричі.

“Кількість киян, що захворіло за минулу добу збільшилось майже втричі. На 41 людину. З них – двоє медиків. За добу, що минула, в столиці ще один випадок, на жаль, летальний. Загалом у Києві вже 335 випадків захворювання”, – заявив Кличко.

У столиці за добу захворіли 11 жінок, віком від 26-ти до 71-го року, піврічна дівчинка і 29 чоловіків, від 36-ти до 70-ти років.

“Зазначу, з випадків, зареєстрованих за минулу добу, 26 – у Києво-Печерській Лаврі. Складно уявити, яким може бути ланцюг подальшої передачі інфекції. Ось чому я з хвилюванням очікую цьогорічної Пасхи. Щоб після цього ситуація не загострилась”, – сказав Кличко.

Він закликав представників церков дотримуватися обмежень під час Великодніх свят та усвідомлювати свою відповідальність за безпеку вірян.

До лікарень міста госпіталізували шість пацієнтів. Інші лікуються вдома, під контролем лікарів.

Як інформувала “Новинарня“, в Україні станом на ранок четверга, 9 квітня, зафіксовано 1892 випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

Читайте також:
МОЗ: протестувати на коронавірус всю Україну неможливо

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна