У Миколаєві в стрілянині поранили в голову кримінального авторитета “Мультика”, – ЗМІ

 

У понеділок, 6 квітня, в Миколаєві у дворі офісного центру “Техноконтракт” відбулась перестрілка, під час якої Михайло Титов, відомий як “Мультик” отримав кульове поранення шиї та щелепи.

Про це повідомляє місцеве видання “Новости-Н”.

Куля влучила в шию і пройшла навиліт через щелепу. Потерпілого одразу ж відвезли в “швидку”, де його екстрено прооперували. До лікарні він був доставлений в стані геморагічного шоку. Лікарям вдалося стабілізувати стан чоловіка.

Зараз до нього викликали бригаду щелепно-лицьових хірургів, які зроблять ревізію рани, і зашиють ушкодження великих кровоносних судин.

Головною небезпекою для потерпілого є дуже велика крововтрата – через поранення Михайло Титов втратив більше двох літрів крові.

Поліція розслідує обставини замаху.

За вказаним фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч.1 ст. 115 “Замах на умисне вбивство” Кримінального кодексу України.

Як інформувала “Новинарня“, у серпні 2017 року на Миколаївщині правоохоронці затримали членів організованого злочинного угруповання на чолі з його лідером “Мультиком” (справжнє ім’я – Михайло Титов), яких підозрювали у скоєнні низки злочинів.

Тодішній генеральний прокурор Юрій Луценко повідомляв, що затримані підозрюються у створенні злочинної організації, яка впродовж 2008-2017 років займалася погрозами вбивством, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, автовикраденнями, привласненням майна та державних коштів.
Зі слів Луценка, Мультик фактично контролював фракцію “Опозиційного блоку” в Миколаївській облраді.

Тоді обшуки пройшли у місцевих посадовців і підприємців, зокрема у депутатів міської ради від партії “Опозиційний блок” Ігоря Дятлова, Ігоря Копійки, Андрія Яковлєва, Світлани Ларусії, підприємців Олексія Пелипаса і Владислава Чайки.

Тітов вийшов із СІЗО вже у 2018 році.

Читайте також:
Кримінальний авторитет Мультик, арештом якого хизувалася ГПУ, знову на волі, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна