Від коронавірусу помер ексзаступник голови Київської ОДА Олег Міщенко

 

Колишній заступник голови Київської облдержадміністрації Олег Міщенко в неділю, 29 березня, помер від коронавірусної хвороби при діабетичних ускладненнях.

Про це повідомив ексзаступник голови КиївОДА, заступник міністра регіонального розвитку, президент Конфедерації будівельників України Лев Парцхаладзе.

“Він весь тиждень боровся за життя. Але складна форма цукрового діабету і COVID-19 зробили свою справу”, – написав Парцхаладзе у фейсбуці.

Олег Міщенко обіймав посаду заступника голови Київської ОДА з питань житлово-комунального господарства і будівництва з 20 грудня 2016-го по серпень 2017 року. Був членом ради директорів Конфедерації будівельників України.

Читайте також:
“Клінічне сортування”: в Україні госпіталізуватимуть хворих лише середнього та тяжкого ступеня COVID-19

Як інформувала “Новинарня“, Станом на 10.00 29 березня в Україні зафіксовано 418 лабораторно підтверджених випадків COVID-19 у 24 областях, із них 9 летальних. 5 пацієнтів одужали (4 дорослих, 1 дитина). За добу було зафіксовано 109 нових випадків.

Читайте також:
Коронавірус підтвердили у ще однієї народної депутатки

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна