На Сумщині померла жінка, в якої експрес-тест показав COVID-19

 

Жителька Конотопського району, в якої експрес-тест на коронавірус дав позитивний результат, померла в Конотопській центральній районній лікарні.

Про це ввечері в середу, 25 березня, повідомила пресслужба Сумської ОДА.

Причини смерті жінки встановлюються, оскільки результати експрес-тесту, зробленого цього ж дня, “є попередніми і не є підставою встановлення остаточного діагнозу”.

“Тільки після проведення лабораторного дослідження можна буде говорити про причину смерті. Аналізи направлені до Сумського обласного лабораторного центру”, – зазначили в обласній адміністрації.

Як інформувала “Новинарня“, станом день 25 березня в Україні було зареєстровано 116 лабораторно підтверджених випадків COVID-19 у 14 регіонах, чотири з них – летальні. Сумщина не фігурувала в переліку інфікованих областей.

Читайте також:
Аваков: Поліція примусово госпіталізуватиме хворих із коронавірусом

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна