ЗСУ отримали від Укроборонпрому шість модернізованих танків Т-64

 

Львівський бронетанковий завод передав для потреб Міністерства оборони України партію з 6 одиниць танків Т-64.

Про це у середу, 25 березня, повідомляє пресслужба “Укроборонпрому”.

За інформацією директора підприємства Віктора Андрощука, ремонт і модернізація бронетехніки виконується в рамках державного контракту за 2019 рік, адже він є перехідним і повинен бути повністю виконаним наприкінці другого кварталу 2020 року.

Відповідно до контракту підприємство відправило вже більше півсотні одиниць відремонтованої та модернізованої бронетехніки – це танки Т-64 і Т-72, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-1, а також броньовані гусеничні пожежні машини ГПМ-54.

Андрощук також повідомив, що на підприємстві самостійно шиють маски для потреб працівників, аби дотримуватись рекомендацій щодо карантинних заходів.

В “Укроборонпромі” зазначили, що на початку 2020 року всі підприємства бронетанкового дивізіону концерну демонструють поступовий ріст виробництва за різними видами продукції та послуг, попри національний карантин та перехід на частковий режим роботи.

“На фоні ситуації з коронавірусом, ми не маємо забувати про обороноздатність країни, тому критично важливо аби з підприємствами оборонпрому якнайшвидше було укладено договори і розпочалося фінансування в рамках нового ДОЗ, що уможливить безперебійне забезпечення наших Збройних сил необхідним озброєнням та військовою технікою, а підприємства – роботою”, – наголосив Ігор Фоменко, заступник гендиректора “Укроборонпрому” з бронетанкової, радіолокаційної та спеціальної техніки концерну.

Читайте також:
На 17 підприємствах Укроборонпрому ввели режим простою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна