Мінекономіки запустило сайт підтримки підприємців на час карантину

 

Офіс розвитку малого і середнього підприємництва за підтримки Міністерства економіки, торгівлі та сільського господарства запустив інформаційний ресурс для підтримки бізнесу під час карантину.

Про це повідомила пресслужба Мінекономіки у понеділок, 23 березня.

“Офіс розвитку малого та середнього підприємництва створив загальний інформаційний ресурс для бізнесу під час карантину. Наразі сайт містить актуальну інформацію та буде системно оновлюватись“, – йдеться у повідомленні.

Сайт розробляли у рамках ініціативи EU4Business, що фінансується Європейським Союзом. Наразі ресурс працює у тестовому режимі.

“Цей портал дозволить підприємцям, перш за все, отримувати виключно офіційну інформацію, вже зібрану в єдиному місці. Ми будемо оновлювати її та повідомляти про всі зміни, які запроваджуватимуться для малого та середнього бізнесу”, – зазначив заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Дмитро Романович.

На сайті вже доступна інформація про наявні обмеження для МСБ з метою протидії поширенню захворювання Covid-19, перелік заходів державної підтримки, відповіді на головні питання від бізнесу.

Ресурс також буде наповнюватись корисними посиланнями, порадами фахівців та новинами для підприємців.

Нагадаємо, через карантин в Україні зупинили роботу близько 600−700 тисяч підприємців, малих підприємств сфери послуг, установ сфери освіти, які дають роботу майже 4 млн осіб.

Читайте також:
Підприємці прокоментували можливе введення надзвичайного стану в Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна