З України намагалися вивезти 40 тис медичних халатів

 

Служба безпеки України звітує, що попередила спробу незаконного вивезення з України масштабної партії медичних халатів, заборонених до експорту через карантинні обмеження.

Про це в понеділок, 23 березня, йдеться у повідомленні пресслужби СБУ.

Зазначається, що автомобіль з контрабандою прямував до однієї з країн Європейського Союзу, зловмисників затримали на митному посту “Ягодин” Волинської митниці.

“Під час митного огляду транспортного засобу було виявлено майже 40 тисяч медичних халатів з нетканого синтетичного волокна. Організатори оборудки намагалися вивезти продукцію за кордон, незважаючи на запроваджені урядом обмеження через епідеміологічну ситуацію в Україні”, – йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, вартість затриманої партії медичних халатів становить майже 42 тис. євро (понад 1,2 млн гривень).

Читайте також:
На Закарпатті затримали “водолаза”, що переправляв медичні маски в Румунію. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна