“ЄС” запустила онлайн-платформу для людей з “групи ризику”

 

У політичній партії “Європейська Солідарність” заявляють, що запустили онлайн-платформу, яка допоможе людям з “групи ризику” замовляти волонтерам необхідні ліки і продукти харчування.

Про це в середу, 18 березня, заявив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко на брифінгу.

“Пересування літніх людей має бути максимально обмеженим. В той же час ці люди мають купувати собі їжу, ліки. І тут має бути взаємна допомога, солідарність з цими людьми. Давайте на коронавірус відповімо взаємодопомогою і добротою. Тому ми разом з активістом Петром Обуховим створили платформу і назвали її “Солідарність”, – сказав Гончаренко.

Це інтернет-сайт, на якому кожна людина може зареєструватися.

“Там дві групи: ті, хто потребує допомоги, аби хтось просто купив їм їжу, приніс під двері чи передав на вулиці. І ті, хто можуть це зробити – волонтери, молоді люди, які мають вільний час і можливість допомогти”, – продовжує нардеп.

Гончаренко наголосив, що ця платформа буде використовуватися для допомоги без прямого контакту тим, хто вже захворів, тому що вони мають бути ізольовані вдома.

Читайте також:
Криклій: Укрпошта під час карантину може доставляти ліки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна